Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Футболни прогнози за днес и утре и една доста добра успеваемост
Автор: bgfutbolniprognozi Категория: Спорт
Прочетен: 182852 Постинги: 65 Коментари: 30
Постинги в блога от Април, 2012 г.
Два мача ми привлякоха вниманието от иначе интересната футболна програма този вторник, последния почивен ден.

Първата среща на която се спрях е двубоя между отборите на Челси и Нюкасъл. Два отбора един зад друг във временното класиране. За тях този мач може да се окаже решаваш, а Челси ...

Лион - Валансиен е другия мач от Френската първа лига. Лион макар и да спечелиха Купата на Франция загубиха правото си да участват в Шампионска лига, а знаем, че хлапетета винаги са играли много силно в този турнир. Сега ще се опитат поне да се задоволят с Лига Европа, но за целта трябва да бият!

Вижте пълен анализ на двете срещи както и още няколко футболни прогнози за деня от линка.

Категория: Спорт
Прочетен: 823 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 18:14
Края на поредния сезон от Висшата лига наближава, а дербитата не спират! Понеделник вечер Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед ще е последния мач от кръга, в който до голяма степен ще се реши съдбата за това, кой ще вдигне трофея тази година в елитната футболна лига на Англия!

Сър Алекс Фергюсън може да повтори успеха, но отбора му е в леко затруднение. Няколкото мача изиграни напоследък от неговите момчета не завършиха никак добре и при само още една победа, въобще нямаше да се мисли за този мач. Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед бе набелязан от специалиста още при старта на Висшата лига миналата година и тогава треньора заяви, че каквото и да се случи през годината, до тази среща ще се стигне и със сигурност тя ще е решаваща! Няколко месеца след това събитията следват този развой!

Манчестър Сити изостават само с три точки или една победа от Юнайтед. Манчини изиграха доста добри мача напоследък и зарадваха дори трудно радващия се шейх Мансур! Роберто със сигурност остава на поста и догодина, но ако вземе и титлата всичко ще е далеч по-добре!

Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед ще има със сигурност своя особен заряд! Искрите прихвърчат още от сега .... вижте още предложения и футболни прогнози за мачовете между двата гранда, както и най-добрите коефициенти в огледалния сайт на Спортингбет
Категория: Спорт
Прочетен: 1219 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 07.11.2015 20:20
28.04.2012 20:17 - Левски - ЦСКА
Тази седмица отвсякаде ни дебнат само футболни дербита! Едно от тях е най-вълнуващо за нас и то е дербито между вечните съперници на терена в България: Левски - ЦСКА.

Двубоя е от 17:45 часа тази неделя. Левски тази година няма да имат шанса да достигнат титлата, но още за тях е отворен въпроса относно участието им в Лига Европа. Изостават само с пет точки от втория и третия отбор във временното класиране, а от ЦСКА са твърде далеч, така че ако вземат този мач могат и да успеят до края да се позиционират на второ или трето място!

ЦСКА за пореден път доказаха, че са отбор с традиции и макар и да преминаха през сериозни трудности, в крайна сметка успяха да стъпят на първото място в А Група и да се задържат там. Водят с доста голяма преднина, а остават малко мачове и лесни съперници!

Ако имате възможност подкрепете своя любим отбор и отидете да гледате на живо Левски - ЦСКА! Зрелището ще е гарантирано, а надявам се и двата отбора да ни зарадват с игра!
Категория: Спорт
Прочетен: 1705 Коментари: 2 Гласове: 2
Последна промяна: 05.05.2012 13:49
Атлетик Билбао - Спортинг Лисабон влизат в решаващ мач един срещу друг, който ще определи един от финалистите на тазгодишния сезон на Лига Европа!

Преднината, която имат Спортинг след мача в Лисабон е нищожна и като се има предвид, че тук паднаха дори и Манчестър Юнайтед трябва да внимават много!

Атлетик Билбао - Спортинг Лисабон е погледнато отстрани направо троен мач, но аз мисля, че домакините ще надделеят!

Категория: Спорт
Прочетен: 834 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 05.05.2012 13:50
В сряда следобед ще се изиграе отложен кръг от италианското Калчо. Един от мачовете с добър коефициент е този между Рома - Фиорентина.

Домакините са категоричен победител в последните години, и Фиорентина не са се радвали на трите точки поне от 1995 година насам доколкото помня. Рома ще търсят и победата защото тя може да ги изкачи на пета позиция и да успеят да участват в Лига Европа.

Срещата Рома - Фиорентина ще се излъчва на живо в Bet365, а от Offsidebet са приготвили доста добри опции за залог!

Нашата прогноза е твърда победа за Рома! Успех!
Категория: Спорт
Прочетен: 801 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.07.2013 16:37
Преди интересния мач между отборите на Челси - Барселона коефициентите при букмейкърите са следните: 5,00 коефициент за Челси, 3,75 за равенство и 1,70 за победа на гостите от Барселона (посочените коефициенти са взети от Bet-at-home).

Гуардиола няма почти никакви проблеми с отбора си и ще пристигне в Лондон с оптимален състав. Друг е въпроса обаче дали ще рискуват да се хвърлят яко в битка или ще бранят резултата до следващия мач в Барселона.

Челси имат леки проблеми в защитата, което е най-зле при приемането на такъв отбор като каталунците. Преди години полуфинала Челси - Барселона завърши зле за домакините, но имаше и други проблеми тогава. Сега надеждите са за нормално съдийство, макар че винаги арбитрите обичат отбора на Краля!

Мача Челси - Барселона ще бъде излъчван по ТВ на живо тази сряда от 21:45 часа!
Категория: Спорт
Прочетен: 1622 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 05.05.2012 13:53
Най-интересния мач от футболната програма във вторник среща отборите на Блякбърн и Ливърпул, и ние не можем да го пропуснем и да не ви представим една прогноза, събрана след анализирането на четири други футболни прогнози.

Двубоя е много важен за домакинския отбор, които има сериозни проблеми свързани с изпадането на клуба от Висшата лига.

Блякбърн успяха да спечелят малко ценни точки преди няколко кръга, но бързо попаднаха отново в серия от загуби. Сега са с 28 точки, а с толкова са и още три отбора замесени в битката за оцеляване. Имат, не е като да нямат шанс да пробият, но ще е много трудно. За мнозина този мач, само като видим имената: Блякбърн - Ливърпул и веднага всичко е ясно - избираме победител гостуващия отбор! Да, ама не!

Гостите също не блестят с изявите си и записаха няколко позорни загуби, като продължават без победа няколко поредни кръга. Отбора направо е загубил всичко, което имаше преди и търпи само негативизъм. Нямат иначе кой знае какви проблеми, но нещо не им върви! След като успяха да вземат участие в Лига Европа с победата си в Купата на Англия, явно решиха че няма за какво да се напъват. Имат и още едно мачле за Фа Къп този път, където може и да решат да играят малко по-силно. Мача е съвсем скоро и е срещу Евертън, които не са лесен съперник.

Коефициента за срещата Блякбърн - Ливърпул са много интересни и голям интерес буди в мен ставките за еденицата! На места те минават 3,50 а в Bet365 към настоящия момент победата на Блякбърн е оценена с 3,75!
Категория: Спорт
Прочетен: 1164 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 18:15
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2012  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30