Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Футболни прогнози за днес и утре и една доста добра успеваемост
Автор: bgfutbolniprognozi Категория: Спорт
Прочетен: 181706 Постинги: 65 Коментари: 30
Постинги в блога от Септември, 2012 г.
Вердер Бремен посреща Байерн Мюнхен в дербито от шести кръг на немската Бундеслига. Отборите играят много добре, затова и много от анализаторите се дърпат да дадат футболни прогнози за мача.

Двата тима се очаква да излезнат със следните стартови състави:

Вердер - Mielitz - Gebre Selassie, Prodl, Sokratis, Fritz - Junuzovic - Arnautovic, de Bruyne, Hunt, Elia - Petersen;

Байерн - Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Badstuber - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Robben, Kroos, Ribery - Pizarro.

Вердер редува силни и слаби мачове от началото на сезона и записа 2 победи, равенство и 2 загуби. У дома обаче са стабилни за момента - победа над Хамбург с 2-0 и 2-2 срещу Щутгарт след като изпуснаха победата в края на мача. Добрата новина за Шааф след кръга през седмицата е, че няма никакви контузени или наказани футболисти, като всички са на линия за това важно домакинство, което се оценява от Bet365 с интересен коефициент.

Байерн Мюнхен пък мачка наред от началото на сезона и спечели всичките си 5 мача в Бундеслигата при голова разлика 17-2, а спечелиха и суперкупата след 2-1 над Дортмунд, спечелиха и първия си мач за Купата на Германия с 4-0 над Регенсбург, биха и Валенсия за Шампионската лига с 2-1, така че са с 8 победи в 8 официални мача през сезона. Марио Гомес и Давид Алаба са единствените контузени, но те не играят през целия сезон, така че тимът върви и без тях.

Вердер играе добре у дома, докато Байерн мачка наред, така че можем да очакваме мач изпълнен с голове, каквито са по-традиция мачовете помежду им.

Прогноза: Над 2.5 гола

Вижте как да вземето допълнителни бонуси от сайта на http://sportingbet-vhod.blogspot.bg/

Категория: Спорт
Прочетен: 1112 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 07.11.2015 20:19
ПСЖ посреща Тулуза на "Парк де Пренс" в мач от петия кръг на френската Лига 1. Няма да е изненада ако направя директна прогноза за ПСЖ без обосновка, но нека видим за какво става на въпрос.

Парижани са основния фаворит за титлата през тази година, след като през миналата бяха задминати изненадващо от Монпелие. Трансферите през лятото бяха впечатляващи - Ибрахимович и Силва от Милан, Лавеци от Наполи, Марко Верати от Пескара и Грегори ван дер Вийл от Аякс. С подобни футболисти и с Анчелоти треньор няма просто кой да ги спре. Началото на сезона обаче не бе никак впечатляващо - три равенства срещу Лориен, Аячо и Бордо, преди да дойде и първата победа при гостуването на Лил с 2-1. Ибрахимович се представя страхотно и разбира се е голмайстор на тима с 4 гола, като общо ПСЖ вкара 4 гола в първите си 4 мача. Bet-at-home дават добър коефициент имайки предвид кой срещу кого излиза, но пък ...

Тулуза пък бе осми през миналия сезон, но изглежда нямат амбиции за нещо повече, след като през лятото продадоха основни футболисти, като Булут, Конгре и Машадо. На тяхно място не дойде никой, като не беше похарчена и стотинка за входящи трансфери. Въпреки това започнаха изненадващо добре и са без поражение и с 8 точки след първите 4 мача.

Срещу ПСЖ - Тулуза не играят никак успешно - 5 поредни поражения, което говори, че можем да очакваме парижани да вземат и днешния мач, както сочат и повечето футболни прогнози.
Категория: Спорт
Прочетен: 1149 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 18:11
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Септември, 2012  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930