Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Футболни прогнози за днес и утре и една доста добра успеваемост
Автор: bgfutbolniprognozi Категория: Спорт
Прочетен: 182820 Постинги: 65 Коментари: 30
Постинги в блога от Юли, 2016 г.

imageАнглия отпадна безславно на Евро 2016 във Франция. Както винаги Трите лъва тръгнаха с много големи амбиции, а се връщат на Албиона с празни ръце. Англия бе шокирана от Исландия след загуба с 1:2 и се прибира в къщи още преди да са започнали 1/4-финалите. Неузнаваемо слаби на това първенство бяха лидерите на отбора - Уейн Рууни, Джо Харт, Гари Кейхил и Хари Кейн. Тарана на Тотнъм завърши първенството с едва 2 точни удара отправени към противниковите врати. Незнайно защо Хари Кейн изпълняваше статични положения и корнери, като е един от най-високите в състава на Англия.

Съвсем логично след двубоя с Исландия Рой Ходжсън подаде оставка, която бе приета от Футболната Асоциация. Опитния специалист се справяше добре в квалификациите, но се издъни и на двата големи форума, на които води Англия. Сега интересно е какъв път ще поемат Трите Лъва? Уейн Рууни заяви след двубоя с Исландия, че въпреки отпадането, отбора има бляскаво бъдеще. В състава наистина има млади качествени играчи, които обаче имат много да поработят за да стигнат Германия, Италия, Испания и Франция и да се конкурират с тях поне на еврофинали.

 С оглед на това своята роля трябва да изиграе и Футболната Асоциация на Англия. В последно време като фаворит за поста селекционер се смята наставника на младежите - Гарет Саутгейт. Бившия английски национал има безспорен талант като мениджър, но истината е че Трите лъва се нуждаят от много по-опитен и доказан специалист. За сравнение по терените във Франция видяхме специалисти вряли и кипяли в треньорската професия като Висенте Дел Боске, Антонио Конте, Йоаким Льов, Дидие Дешан, с които Саутгейт просто не може да се сравнява. Все пак трябва да се изчака решението на ФА, тъй като все още няма нищо официално.

Какъвто и да е избора за нов селекционер е сигурно, че ще има промени в състава на Трите Лъва. Особено в защита те изглеждат належащи. Сега новата цел пред Англия е Световното първенство в Русия през 2018. Трите Лъва са в квалификационна група с Шотландия, Словакия, Словения, Литва, Малта. На пръв поглед преодолими съперници, но след загубата от Исландия, Англия не е позиция да подценява когото и да е.

Категория: Спорт
Прочетен: 693 Коментари: 0 Гласове: 0
Отборите на Португалия и Уелс ще определят първия финалист на Евро 2016. Двубоя Португалия - Уелс е с начален час 22:00 часа. Гледайте на живо Португалия и Уелс от линко по-горе. Главен съдия на срещата е шведът Йонас Ериксон. 

Очакванията на повечето анализатори са доста противоречиви за този двубой, тъй като и двата отбора могат да поднесат всякакви изненади.
Докато Уелс спечели подобаващо мачовете си до тук, то Португалия няма нито една регистрирана победа през редовното време, което ни изправя пред въпроса дали най-накрая възпитаниците на Сантош ще зарадват истиснки своите фенове.

Макар и без нито една победа в редовните 90 минути, Португалия нямат големи притеснения относно случващото се. Особено спокоен е Фернандо Сантош, който сподели, че не го интересуват спекулациите по негов адрес, тъй като реално отбора му е на крачка пред финала! 

Уелс от друга страна започнаха дебюта си на Евро 2016 по блестящ начин. С много силен футбол отбора се класира заслужено до финала и няма да е изненада ако успее да прекърши Португалия.

Основните действащи лица тази вечер ще бъдат Кристиано Роналдо и Гарет Бейл, което ще е истински дуел за тях, имайки предвид, че двамата играят в един и същи клубен отбор.

Ако погледнем статистически на двубоя, то Португалия е фаворит, тъй като последния път надиграват Уелс с 3-0. Тази загуба обаче Уелс допуснаха преди доста години и ситуацията е напълно различна!
Категория: Спорт
Прочетен: 658 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 06.07.2016 22:49
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Юли, 2016  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031