Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Футболни прогнози за днес и утре и една доста добра успеваемост
Автор: bgfutbolniprognozi Категория: Спорт
Прочетен: 182212 Постинги: 65 Коментари: 30
Постинги в блога от Декември, 2011 г.
Ливърпул и Нюкасъл излизат един срещу друг в първия мач от 19-тия кръг на Премиершип. Домакините влизат в този мач след равенство срещу последния Блекбърн, а Нюкасъл след победа при гостуването им на Болтън.

Домакините досега имат пълно господство тук на Анфиилд и Нюкасъл според мен нямат никакви шансове!

Коефициента за победа на Пуул не е много голям, но можем да опитаме и потърсим победата им още през първото полувреме! Успех!

Ако нашите футболни прогнози са ви харесали, посетете и нашия блог на адрес tryandwin.net
Категория: Спорт
Прочетен: 1235 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 05.05.2012 14:57

imageВ мач от английската висша лига Нюкасъл посреща Суонзи. Преди този шестнадесети кръг домакините заемат седма позиция, а опонента им Суонзи са единадесети.

Свраките започнаха добре сезона и записаха седем победи, пет хикса и три загуби. Головата им разлика е почти близка и отбора е вкарал 21 гола при допуснати 19. Наставаника на тима Алън Пардю нещо не успя да запази ритъма на отбора си и в последните няколко кръга дойдоха загубите. Все пак като домакини Нюкасъл се държат доста добре и имат само една загуба. За двубоя срещу Суонзи нямат сериозни кадрови проблеми и се очаква да успеят да вземат трите точки.

Суонзи както казахме заемат 11-та позиция, което е съвсем нормално за тях. Отбора записа през този сезон четири победи, пет хикса и шест загуби, при отрицателна голова разлика от 4 допуснати повече гола.

В момента Суонзи не са в добра серия и за последните си пет мача имат само една победа. Усеща се трудност при гостуванията и Брендън Роджърс не очаквам да опита някакво чудо срещу отбор като Нюкасъл.

Домакините определено са отбор с класи над Суонзи и домакинското им предимство ще си окаже своето. Можем да изкараме добри пари на този мач, ако Нюкасъл не се издънят, но след загубите напоследък ще се опитат на всяка цена да зарадват привържениците си!

Прогноза: Нюкасъл
Категория: Футболни Прогнози

Категория: Спорт
Прочетен: 1501 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 03.08.2013 18:19
imageТази сряда и четвъртък ще се изиграят едни от последните мачове от Груповата фаза на втория по сила турнир в Европа - Лига Европа. Много интересни мачове ни очакват и много пари можем да изкараме само добре да подредим колонката си със залози. Ето няколко добри футболни прогнози за Лига Европа, с голямо валю имайки предвид домакинския фактор и временното класиране:

Лацио и Спортинг е един от мачовете, на който трябва да обърнем сериозно внимание. Домакините имат шанс да продължат, но го устройва само победата! Спортинг пък вече си уредиха участието и ще се разходят на ексурзия!

В друг интересн мач турския Бешикташ посреща английския Стоук Сити. Турците са на второ място, а Стоук са първи без загуба досега. Все пак англичаните се издъниха на острова срещу Динамо и така позволиха на турския гранд да ги доближи. Мача в Турция няма да е много приятен, имайки предвид публиката, но Стоук могат да спечелят поне точката!

Друг сигурен за мен мач е решаващия двубой между израелския Макаби Хайфа и немския Шалке 04. Израелците не се представят добре в родното първенство и много добре ще им дойде ако поне още малко поиграят в Лига Европа. Освен това се пазиха през изминалата събота, когато допуснаха третата си поредна загуба. Шалке пък е гарантирал своето участие и ще насочи усилията си към Бундеслигата, където са трети а им предстой важен мач срещу набралия скорост Вердер Бремен!

Разгледайте още футболни прогнози от Лига Европа в интернет футболните издания, изберете своя фаворит и се наслаждавайте на най-голямата игра - футбола! Успех!
Категория: Спорт
Прочетен: 2865 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 05.05.2012 14:59
imageТази седмица на острова ще стане горещо, защото ще се сблъскат два от най-добрите отбори в Англия: Челси - Манчестър Сити.

И двата отбора са в добра форма и напоследък имат само успехи във всички първенства, така че победителят ще се реши след тежък мач между двата тима!

Челси продължават в Шампионска лига след убедителната победа над Валенсия, а Манчестър Сити се оттеглят в Лига Европа, тъй като завършиха на трето място в груповата фаза.

И двата отбора нямат сериозни проблеми с контузени или наказани играчи и общо взето най-добрите футболисти са на линия! Дрогба ще води атаката на Челси и според мен ще създава доста сериозни проблеми на Ман Сити.

Челси са на пето място, но разликата с третия Арсенал и четвъртия Тотнъм е много малка и още този кръг могат да се изравнят по точки с Арсенал. Това обаче може да се случи само след победа над Ман Сити, а "гражданите" няма да се дадат никак лесно и без бой! Може да не успяват да бият отбори от други страни, но в типичния английски стил за момента нямат равни! Момчетата на Манчини засега са единствения отбор не допуснал да бъде победен.

Двубоя между Челси и Ман Сити ще се изиграе в понеделник от 22:00 часа, като коефициентите за мача са както следва: 1 - 2,40, Х - 3,40, 2 - 3,00.

Ако мислите да отиграете мача можете да разгледате някой от коефициентите предлагани от българския букмейкър Efbet!

Ние сме твърдо за Челси!
Категория: Спорт
Прочетен: 2593 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 07.11.2015 20:25
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Декември, 2011  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031