Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Футболни прогнози за днес и утре и една доста добра успеваемост
Автор: bgfutbolniprognozi Категория: Спорт
Прочетен: 182135 Постинги: 65 Коментари: 30
Постинги в блога от Ноември, 2012 г.

Ако все още не сте посетили световно известния букмейкър Bet-at-home сега ще ви дам няколко причини за да направите това още сега!

Преминавайки днес към Bet-at-home Вие ще имате възможността да направите пълна промяна за вашите усещания в онлайн бетинга. Още днес от компанията са приготвили за вас първоначален бонус, който ще бъде преведен по вашата сметка в размер на невероятните двеста лева! Двеста лева, това не е шега и трябва да обърнете сериозно внимание на това, ако се занимавате и си почивате с бетинг!

 

Всичко е напълно реално и промяната по вашата сметка ще се случи само ако се регистрирате в bet-at-home! Както казват и каквото е и мотото на компанията - Животът е една игра - така че играйте смело, а сега и с бонус!
 
Ето с две, три изречения какво ще откриете в Bet-at-home:
  • Чудесни коефициенти за голям брой спортни събития от цял свят
  • Платформа за залози на живо, хрътки, конни надбягвания, безплатни предавания на живо в сайта и т.н.
  • 24 часа обслужване на клиенти на български език
  • Лесен за работа уеб сайт, преведен на български език и още много!
Какво да вземете още днес: Ако в този момент си направите регистрация в bet-at-home.com, от букмейкъра моментално ще прибяват до 50% бонус върху вашия първи депозит! Така Вие ще имате възможност да играете значително повече със средства в размер на 200 лева, което не е никак малко за българския пазар!
Активирайте своя бонус още сега - не се изисква нищо трудно, процедурата в 4 стъпки е следната:
  1. Откривате си сметка от тук
  2. Влизате в сметката си с данните изпратени Ви по  имейла.
  3. Извършвате своя първи депозит: въвеждате кода FIRST
  4. Осребвявате своя бонус от менюто Депозит-/Изплащане на бонус!
image
 
Въпросния бонус ще бъде активира на момента след като въведете посочения код в червено по горе в стъпка 3!
С други думи Вие ще имате възможността да оперирате с цялата сума - бонуса и депозита ви ведната! Ако все пак изпитвате трудност, попитайте ни или се свържете директно с Bet-at-home на този имейл:  service.bg@bet-at-home.com
image  Още информация за Bet-at-home
 

 

Категория: Спорт
Прочетен: 1293 Коментари: 0 Гласове: 0
imageЕдно от интересните дербита на острова тази седмица е дербито : Манчестър Юнайтед - Арсенал. Двата отбора правят винаги интересни за гледане мачове и си заслужава да отделим време за този мач.

Манчестър Юнайтед са много близо до първото място и съвсем скоро имат шанса да задминат Челси и да огляват класирането. Арсенал пък се борят отново за третото място и ще е интересно до края!

Двубоя Манчестър Юнайтед - Арсенал ще ни предложи всичко най-добро от Английския футбол! Два атакуващи отбора, напрегнат мач и очакване за много голове тази събота! Фаворит за момента има и това е разбира се домакина, но Арсенал няма лесно да пропуснат да вземат точката на Олд Трафорд! Посетете букмейкъра Bet365 от тук sportbul.net/bet365-grabni-200-leva/ и проветете актуалните коефициенти.
 
Категория: Спорт
Прочетен: 1616 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 18:04
imageЕдин от сигурноте мачове в А група е определено двубоя: Миньор Перник - Левски. Двата отбора са на коренно различни места в класирането. Миньор Перник са аутсайдери, губят доста от мачовете си и нямат никаква инициатива и устрем за победа. Играят посредствен футбол и ще им е много тежко срещу гостуващия тим на Левски.

Двубоя Миньор Перник - Левски е с начален час 13:30 часа тази неделя, а коефициентите са разбира се изцяло в полза на гостите.

Последните мачове между Миньор и Левски не предлагат зрелище на терена, а по скоро битката се пренася между публиката. Сега отново същото ще се случи и ще е интересно!
Категория: Спорт
Прочетен: 1574 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 19.07.2013 21:09
imageЕдин от интересните мачове в Англия този уикенд е двубоя: Фулъм - Евертън. Двата отбора са на доста места разлика във временното класиране, но това не значи че има изявен фаворит между тях двамата. По принцип Фулъм са с по добра статистика при преките им двубой с Евертън и тук на стадиона Котиджърс домакините печелят повече битки.

Коефициента за победа даден от Bet365, когото можете да отворите от тук sportbul.net/bet365-grabni-200-leva/ е доста изравнен, което предразполага един равностоен мач между двата тима. Димитър Бербатов ще играе и е титуляр в мача, като на неговите умения ще се надяват домакините да измъкнат победата.

Повечето прогнози за Фулъм - Евертън са за голове, но ако погледнем статистически е време домакините да пробият и да вземат нови три точки в надпреварата! Определено ще е интересно!


Категория: Спорт
Прочетен: 2551 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.08.2013 18:05
imageОтново дерби в Серия А: Ювентус - Интер! Двата отбора са лидери във временното класиране в Италия, като преди този мач ги делят само четири точки един от друг. Ювентус са в невероятна серия от победни мачове и без загуба стоят над една година. Интер нямат чак толкова добра статистика, но напоследък започнаха да влизат във форма и допуснаха само две загуби през настоящия сезон в Калчото. Сега гостите ще иамт шанс да се доближат до лидера и да преодолеят разликата, която е доста крехка. Ще има сериозна битка между двата класни отбора и интереса към мача е огромен. От Bet365 ще излъчат срещата на живо и ще можете да гледате дербито напълно безплатно оттам.

Топ прогнозите за Ювентус - Интер са доста разностранни, като победата е 50/50! Никой не е категоричен в победата на единия или другия отбор, тъй като силите са много изравнени. Ювентус имат домакинско предимство, но Интер показаха, че нямат проблеми при гостуванията си. Интер излизат с всичко най-добро, докато от Ювентус двама важни играча няма да могат да вземат участие в мача!

Моята прогноза е за голове и в двете врати! Пожелаваме Ви приятни емоции!
Категория: Спорт
Прочетен: 1252 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.07.2013 16:31
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Ноември, 2012  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930