Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Футболни прогнози за днес и утре и една доста добра успеваемост
Автор: bgfutbolniprognozi Категория: Спорт
Прочетен: 181703 Постинги: 65 Коментари: 30
Постинги в блога от Ноември, 2011 г.
imageБезпорно двата най-добри отбора в първенството ни за тази година ще се срещнат в зрелищен сблъсък на Българска Армия. ЦСКА и Лудогорец си делят първата позиция с равен брой точки преди последния кръг от есенния полусезон и борбата за първото място и спокойна почивка през зимата ще бъде ожесточена. ЦСКА е с претенции за европейски отбор и просъствието им в шампионска лига е основна цел пред отбора за този сезон.

Въпреки очакванията ЦСКА не се предаде след подадената оставка на Радуканов, а продължава с убедителни изяви и дели първата позиция с трийсет и пет точки като само малко по-добрата голова разлика на Разградчани определя втората позиция за „Армейците“. Обора се намира в невиждана форма, в сръвнение с минали сезони и този успя да надвие над смъртните си врагове Левски и Литекс съответно с 1:0 и 2:0 и продължава с пет победи две равенства и единствена загуба да се бори за титлата, сега обаче отбора на Лудогорец е по-целе устремен от всякога преди да победи именития си съперник и да направи сензацията, която всички очакват, нов отбор в А група да стане шампион. Невиждано нещо през последните десет години български футбол.Ето от къде идва и огромната разлика между Левски и ЦСКА този сезон, ЦСКА успяха да надвиат по-трудните си опоненти, Литекс и Левски, докато сините блеснаха само с една трудна победа над Черноморец, при това със скромното 1:0, удома! Сред голмайсторите с 13 гола от 14 изиграни мача е Зику, който ще бъде истинска фурия в предстоящи мач.Допълнителна мотивиция за звездите на отбора е присъствието на международни скаути на добри отбори на трибуните, които следят отблизо изявите на Зику и компания и нищо чудно през есенния прозорец да излязат много от добрите играчи на отбора. Въпреки зимното време ръководството на ЦСКА очаква огромна подкрепа за отбора и едва ли отбора на Лудогорец може да сътвори нещо различно от загуба на този етап на Българска Армия. Отбора на Лудогорец е от млади момчета, които са свикнали на домакинска подкрепа, която ще липсва в този мач, обстановката може да нажежи нервите им до краен предел.

През последните години се осъществи победно статукво на Левски, ЦСКА и Литекс, което беше разрушено от глътката свежест Черноморец, истинска изненаза за всички нас. За шампионската титла ще е нужно да се работи много и именно в тази битка ще си проличи дали младия отбор може да стисне зъби и да победи. Отбора гост победи именития Левски удома с два на един, а да си кажем, честно тогава беше откриването на Разград Арена, а Левски бяха в катастрофална форма, под ръководството на Гонзо и компания. В другите си по-сериозни две срещи отбора на Лудогорец показа, че е страхлив гост и загуби с два на един в Ловеч и плахо нулево равенство в Бургас. Въпреки изключително атрактивния си стил на игра в домакинските срещи, тимът изпитва сериозни затруднения при отбелязването на гол в гостуванията си, като от началото на шампионата е отбелязал 6 гола от 6 срещи като гост (изключвам двубоя с Берое за Купата на България), като попадението срещу Литекс дойде малко щастливо след грешка в защитата на отбора от Ловеч, а другите попадения дойдоха срещу отборите на Берое (1:2), Светкавица (0:1), Черно Море (0:1) и Ботев Враца (0:1). Като че ли все още играчите на Лудогорец не са се сработили напълно и това си личи най-вече в тези гостувания, а и постоянно покачващите се очаквания към тях засилват и без това голямото напрежение в тима. А след срещата с Берое, Мирослав Иванов и Шоко са с травми в лагера на Лудогорец, като вероятността за Шуменския Деко да излезе на терена е далеч по-голяма отколкото тази на Шоко,а без никакво съмнение това е тежък удар за домакините и битката ще бъде жестока.
Все пак очакваме ЦСКА да победи в това домакинство и да царува през есенния полусезон осигурявайки си минимална преднина, която ще се окаже по-скоро важна от психологична гледна точка и не чак толкова определяща за титлата, тъй като Левски, лека полека си връща формата и ще бъде фактор през второта половина от сезона. Нашата прогноза е 1ца, победа за ЦСКА.
Успех при залагането в този мач. Повече футболни прогнози може да намерите тук !

Категория: Спорт
Прочетен: 2003 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 07.11.2015 20:22
imageЗа наше съжаление все още в България хора играят на местния букмейкър Еврофутбол. Въпреки, че още преди повече от пет години при нас навлезе по-силно онлайн залаганията, международни букита, предлагащи по-високи коефициенти и промоции за българския пазар. Проблема произлиза от едноличния господар на пазара на залаганията Еврофутбол. Няма друго буки, при което да заложиш, както се казва на улицата, защото мафиата в България през всичките тези години не допусна даването на лиценз на друго буки. За наше облекчение обаче се появиха сайтове като бет365, спортингбет, защо пък не и бет-ет-хоум. Ако мач от българското първенство в еврофутбол, с коефициент 1.50 за 2ка, то в спортинг бет ще бъде 1.8 или 1.9. Наистина разликата е огромна, а конкуренцията м/у онлайн букитата е огромна. Наскоро навлязаха 2-3 нови, които искат да пробият у нас, затова ежедневните промоции и високи коефициенти не трябва да ви изненадват. Все още ли залагате в еврофутбол ?
Категория: Спорт
Прочетен: 4093 Коментари: 0 Гласове: 0
imageТъй като повечето сайтове за футболни прогнози не предлагат качествени прогнози за българските мачове, ние решихме да създадем блог, в който смело да публикуваме нашите футболни прогнози за българските мачове. Ние твърдим, че сме едни от най-добрите в това, защото сме в кухнята на нещата, както се казва. Следим българския футбол отдавна, обиколихме доста стадиони и познаваме формата на всеки един български отбор и затова може би притежаваме едни от най-точните футболни прогнози за България, тъй като ние живеем от доходите си от футболни залози и досега не сме останали гладни. Следваме няколко прости правила, които никога не ни изневериха, а точно обратното помагат ни да ставаме все по-богати и доволни от постигнатото в тази сфера, където оцеляват само силните и хората, които имат нюх към прогнозите. За да прогнозираш мачове, не е нужно само късмет, а и огромно количество постоянство и труд. Дори седмица без статистиките си е фатална за нас, затова ние работим 24/7, за да знаем, кой, къде и как.
Категория: Спорт
Прочетен: 1153 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Ноември, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930