Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2016 22:52 - Какво следва за Англия след краха на Евро 2016
Автор: bgfutbolniprognozi Категория: Спорт   
Прочетен: 691 Коментари: 0 Гласове:
0



imageАнглия отпадна безславно на Евро 2016 във Франция. Както винаги Трите лъва тръгнаха с много големи амбиции, а се връщат на Албиона с празни ръце. Англия бе шокирана от Исландия след загуба с 1:2 и се прибира в къщи още преди да са започнали 1/4-финалите. Неузнаваемо слаби на това първенство бяха лидерите на отбора - Уейн Рууни, Джо Харт, Гари Кейхил и Хари Кейн. Тарана на Тотнъм завърши първенството с едва 2 точни удара отправени към противниковите врати. Незнайно защо Хари Кейн изпълняваше статични положения и корнери, като е един от най-високите в състава на Англия.

Съвсем логично след двубоя с Исландия Рой Ходжсън подаде оставка, която бе приета от Футболната Асоциация. Опитния специалист се справяше добре в квалификациите, но се издъни и на двата големи форума, на които води Англия. Сега интересно е какъв път ще поемат Трите Лъва? Уейн Рууни заяви след двубоя с Исландия, че въпреки отпадането, отбора има бляскаво бъдеще. В състава наистина има млади качествени играчи, които обаче имат много да поработят за да стигнат Германия, Италия, Испания и Франция и да се конкурират с тях поне на еврофинали.

 С оглед на това своята роля трябва да изиграе и Футболната Асоциация на Англия. В последно време като фаворит за поста селекционер се смята наставника на младежите - Гарет Саутгейт. Бившия английски национал има безспорен талант като мениджър, но истината е че Трите лъва се нуждаят от много по-опитен и доказан специалист. За сравнение по терените във Франция видяхме специалисти вряли и кипяли в треньорската професия като Висенте Дел Боске, Антонио Конте, Йоаким Льов, Дидие Дешан, с които Саутгейт просто не може да се сравнява. Все пак трябва да се изчака решението на ФА, тъй като все още няма нищо официално.

Какъвто и да е избора за нов селекционер е сигурно, че ще има промени в състава на Трите Лъва. Особено в защита те изглеждат належащи. Сега новата цел пред Англия е Световното първенство в Русия през 2018. Трите Лъва са в квалификационна група с Шотландия, Словакия, Словения, Литва, Малта. На пръв поглед преодолими съперници, но след загубата от Исландия, Англия не е позиция да подценява когото и да е.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930