Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на bgfutbolniprognozi
Име:
Димитър Иванов

Статистика
Популярни постинги:
1

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
31
Последни постинги
 Англия (Лига 2)

Брадфорд - Харогейт

Ако има ден, в който няма голям избор на мачове, то това е понеделник. И все пак, отборите на Брадфорд и Харогейт ще се опитат да направят първия работен ден една идея по-интересен.

Брадфорд все още няма загуба, но може да се похвали и с едва една победа след първите три кръга на английската Лига 2. Тя дойде през последната седмица, когато тимът победи Стивънидж с 2:1. Преди това те добавиха още две точки в актива си, с равенства срещу Форест Грийн (2:2) и Колчестър (0:0).

Харогейт е с мач повече от своя настоящ съперник, но и със същите точки. "Жълто-черните" постигнаха своята първа победа в откриващия мач, а впоследствие не успяха да стигнат до нова такава в следващите два кръга, където завършиха при реми. В последния мач загубиха от по-нископоставеният тим на Болтън с 1:2.

Прогноза: под 2.5 гола за коеф. @1.80

====

Серия А (Бразилия)

Атлетико ГО - Брагантино

Два от опашкарите към момента в Бразилия се изправят един срещу друг в търсене на три точки, които биха им дали глътка въздух преди започването на втората част на първенството.

Атлетико ГО се намира непосредствено над чертата на изпадащите, но с точки, равни с тези на следващия в класирането Ботафого. Гоянензе не са печелили шампионатна среща от средата на септември, като след тази дата имат инкасирани 2 загуби и 3 равенства.

Брагантино е в още по-лоша позиция, макар и недалеч по точки от своя съперник. Редбулите са предпоследни в класирането, като в последните си 5 срещи имат едва една победа, в компанията на две равенства и две загуби.

Прогноза: под 2.5 гола за коеф. @1.70

====

Интернасионал - Атлетико-ПР

На върха в Бразилия Интернасионал ще се опита да атакува първата позиция в мач срещу Атлетико-ПР.

Интернасионал е на второ място в моментното класиране, а тимът има реалните шансове да излезе първи при грешна стъпка от страна на Атлетико-МГ. "Червените" бяха в изключително лоша серия от 3 шампионатни мача без загуба, които все пак не ги дръпнаха много назад, а единствено до втората позиция в класирането.

Атлетико-ПР несъмнено е аутсайдер в този двубой. Паранаенсе са на границата от това да загубят промоцията си за Копа Судамерикана и това ще се случи, ако позволят да бъдат изместени от 12-тата позиция. Последният мач между двата отбора датира от миналата есен, а в него двата тима завършиха при реми от 1:1.

Прогноза: 1 за коеф. @1.60

====

Сеара - Коринтианс

Коринтианс гостува на Сеара в мач, който би дал шанс при победа на един от двата отбора да атакува квотите за участие в Копа Судамерикана.

Сеара се намира в по-изгодна позиция, единствено и само заради по-добрата си голова разлика. "Черно-белите" са с актив от 15 точки, а в настоящият мач им трябват три, за да влязат в топ 12, а от там да си спечелят и участие в Судамерикана.

Коринтианс е в подобна позиция, но тимът не успя да се поздрави с победата в нито един от последните си 4 мача. Три равенства носят едва 3 точки за "Спорт Клуб Паулиста", които са крайно недостатъчни за класиране по-напред от 15-та позиция.

Прогноза: Двата отбора да отбележат - ДА за коеф. @1.95

====

Евро под21 (Квалификации)

Франция U21 - Словакия U21

Едно от препятствията за Франция по пътя за Европейското първенство, е отборът на Словакия.

Франзуците са с актив от 18 точки, които успяха да постигнат в рамките на 7 срещи. Така те дръпнаха с цели 9 точки пред третия Словакия, но на върха е отборът на Швейцария, който е само с победи до момента и три точки преднина.

Словакия отдавна загуби шансовете си за класиране, а в последните три кръга те имат само една победа, която дойде в последния мач срещу Азербайджан. Преди това те допуснаха на два пъти поражения от лидера Швейцария (с 4:1 и 1:2).

Прогноза: 1

Категория: Спорт
Прочетен: 340 Коментари: 0 Гласове: 0
imageКипър - Молдова 10 август 2011 

Прогноза: Кипър Коефициент: 1.83
 

Кипър
 и Молдова се срещат в приятелски мач тази вечер от 20:00 часа.

Двата отбора имат различни класи и различни подходи към мача и тактиката. Домакините имат нападателен  стил, докато отбора на Молдова е по защитен. Кипър не се справя много добре в приятелските си срещи, като за последните три мача имат три загуби. Отборите на България, Румъния и Швеция победиха Кипър с минимални резултати от сорта на 1-0 или 2-1. 

Гостите от Молдова имат два изиграни мача в последните си срещи, срещу отборите на Андора и Полша. Срещите бяха доста интересни – Андора бе покосена от Молдова с 1-2, като гости, а Полша победи с минималното 1-0. Така те са 50 процентови в тези срещи. 

Двата отбора до момента не са се срещали по между си, като това предполага интересен сблъсък. В тази среща Кипърци няма да правят някакви промени и ще пуснат добре обиграния си отбор без нови попълнения, докато отбора на Молдова ще пробва няколко нови момчета от  младежите. 

В този ред на мисли логичното е победител да излезе отбора на домакините след тези 3 загуби.

Беларус - България
Прогноза: DNB България Коефициент: 2.0 

Беларус
 и България ще премерят сили в контролeн мач на 10 август от 20:00 часа. В последните години Беларус регистрира сериозен напредък и се изкачи доста напред в световната класация, но напоследък обаче не стоят никак добре на терена. Единственият по-запомнящ се сблъсък на беларусите беше този срещу Франция, завършил 1:1, като тогавашните домакини поведоха. Освен този двубой в последните си срещи тимът е играл срещу Люксембург (победа с 2:0), Канада (загуба 0:1), Албания (загуба 0:1) и Казахстан (равенство 1:1). Определено в състава на беларусите има някои сериозни имена, но все пак не могат да се равняват с нас. Наставника на България Лотар Матеус ще излезе срещу Беларус без Стилиян Петров и Мартин Петров. Двамата няма да вземат участие в предстоящата контрола. Иван Стоянов, Николай Бодуров и Владимир Гаджев са попаднали в групата. По всяка вероятност двубоя ще пропусне и Николай Михайлов. В последните си 4 двубоя България няма загуба, като записа 1 победа и 3 равенства. По традиция националният ни тим играе много силно срещу този съперник. България има 3 двубоя срещу Беларус (2 квалификационни и 1 приятелски), като всичките са спечелени, съответно с 4:1, 2:0 и 2:1.Мисля, че футболистите на България започнаха да се сработват и ще успеят да запазят традицията и да спечелят в предстоящия двубой.

Категория: Спорт
Прочетен: 615 Коментари: 0 Гласове: 1
Тотнъм е домакин на Манчестър Юнайтед в един от последните мачове за сезон 2016/2017 в Английската Висша Лига. Този мач ще е последен за "шпорите" като домакини през този сезон, както и последен на "Уайт Харт Лейн" в този му вид, след като от следващия сезон отбора ще приема съперниците си на напълно обновен стадион. Новият дом на Тотнъм е буквално "бижу". Отбора ще се радва на един от най-луксозните спортни съоръжения в Света, като напълно ще бъде заличен типичния английски стил. Това удоволствие ще струва почти 1 млрд. евро, но според собствениците на клуба инвестицията е напълно оправдана, след като ще успеят да се конкурират дори с „Емирейтс Стейдиъм”. Новият стадион на "шпорите" ще е буквално залепен за настоящата постройка, съоръжението ще притежава напълно демонтиращи се части, както и модерен стъклен тунел, през който ще излизат футболистите. Макар да изглеждат страшно много пари, действително Тотнъм заслужават подобно подобрение. Отбора допусна да изгуби само 4 точки у дома, с което направи изключително щастливи както собствениците си, така и многобройните фенове. Ако в останалите няколко кръга отбора не допусне поражение, той ще достигне върха на своята форма, което не се е случвало от сезон 1964-1965 година насам.

Манчестър Юнайтед е принципно корав съперник и тежък за преодоляване противник за Тотнъм, доказателство за това е едно единствено поражение тук в последните 15 визити на "дяволите". С този състав на Манчестър и Жозе Моуриньо Тотнъм не допуснаха поражение в последните четири срещи, а освен това за този мач "дяволите" са без Люк Шоу, Златан Ибрахимович, Маркос Рохо, Тимоти, Ашли Йънг и Маруан Фелаини.

Можем спокойно да се доверим на Тотнъм в този мач, а проблемите на гостите в нападение ще спомогнат на домакините да свършат своята работа!
Категория: Спорт
Прочетен: 614 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 13.05.2017 23:47
Отбора на Блекбърн приема у дома Манчестър Юнайтед в среща от петия кръг на турнира Фа Къп. Срещата е на стадион "Ииуд Парк" и ще се изиграе днес, събота, от 18:15 часа българско време.

Манчестър Юнайтед със сигурност няма да играят в оптимален състав, тъй като отбора ще трябва да пази силите си за предстоящия кръг в Лига Европа през седмицата, след това им предстои мач от турнира за Купата на Лигата и важен двубой от Премиершип.

В резултат на това, "червените дяволи" няма да отдадат голямо значение на този мач, макар че срещу съперник като Блекбърн, едва ли ще имат сериозни проблеми, дори и като гости.

Блекбърн от друга страна също има доста по-важни мачове, като под въпрос за момента
е оцеляването им в Чемпиъншип, а изоставане в по-долния ешалон на английския футбол ще е доста тежък удар за тях. 

Статистиката на последните мачове изиграни от Блекбърн показва изключително слабо представяне за отбора и едва три успеха в последните 15 мача. Освен това домакините също няма да играят в оптимален състав, но не поради причината каквато е при Юнайтед, а поради редица контузии и проблеми с играчите.

Нашия фаворит в срещата определено е състава на Моуриньо. 

Не пропускайте да следите нашия блог за актуални футболни прогнози и предложения за залог в Еврофутбол!
Категория: Спорт
Прочетен: 874 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 18.02.2017 10:49

Англия отпадна безславно на Евро 2016 във Франция. Както винаги Трите лъва тръгнаха с много големи амбиции, а се връщат на Албиона с празни ръце. Англия бе шокирана от Исландия след загуба с 1:2 и се прибира в къщи още преди да са започнали 1/4-финалите. Неузнаваемо слаби на това първенство бяха лидерите на отбора - Уейн Рууни, Джо Харт, Гари Кейхил и Хари Кейн. Тарана на Тотнъм завърши първенството с едва 2 точни удара отправени към противниковите врати. Незнайно защо Хари Кейн изпълняваше статични положения и корнери, като е един от най-високите в състава на Англия.

Съвсем логично след двубоя с Исландия Рой Ходжсън подаде оставка, която бе приета от Футболната Асоциация. Опитния специалист се справяше добре в квалификациите, но се издъни и на двата големи форума, на които води Англия. Сега интересно е какъв път ще поемат Трите Лъва? Уейн Рууни заяви след двубоя с Исландия, че въпреки отпадането, отбора има бляскаво бъдеще. В състава наистина има млади качествени играчи, които обаче имат много да поработят за да стигнат Германия, Италия, Испания и Франция и да се конкурират с тях поне на еврофинали.

 С оглед на това своята роля трябва да изиграе и Футболната Асоциация на Англия. В последно време като фаворит за поста селекционер се смята наставника на младежите - Гарет Саутгейт. Бившия английски национал има безспорен талант като мениджър, но истината е че Трите лъва се нуждаят от много по-опитен и доказан специалист. За сравнение по терените във Франция видяхме специалисти вряли и кипяли в треньорската професия като Висенте Дел Боске, Антонио Конте, Йоаким Льов, Дидие Дешан, с които Саутгейт просто не може да се сравнява. Все пак трябва да се изчака решението на ФА, тъй като все още няма нищо официално.

Какъвто и да е избора за нов селекционер е сигурно, че ще има промени в състава на Трите Лъва. Особено в защита те изглеждат належащи. Сега новата цел пред Англия е Световното първенство в Русия през 2018. Трите Лъва са в квалификационна група с Шотландия, Словакия, Словения, Литва, Малта. На пръв поглед преодолими съперници, но след загубата от Исландия, Англия не е позиция да подценява когото и да е.

Категория: Спорт
Прочетен: 693 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930